UEG: Dok pravne institucije ne donesu drugačije mišljenje, novi način prikupljanja otpada je valjan i treba ga primjenjivati

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, prijatelji, pratitelji i članovi Udruge Ekologija grada, ovim putem vas pozivamo da od subote, 1. listopada 2022. poštujemo odluku gradske vlasti o novom načinu prikupljanja komunalnog otpada te tako svi zajedno doprinesemo da grad Zagreb ponovno postane grad koji će svima nama biti na ponos!

Neovisno o našoj inicijativi za kvalitetnijim i sustavnim rješenjima kao i bez obzira na sve nelogičnosti i nezakonitosti ove odluke, ona je kao takva valjana sve dok pravne institucije ne donesu drugačije mišljenje i odluku ponište.

Također, naša je obaveza da se prema svojem gradu odnosimo odgovorno i s ljubavlju te da svoj otpad odlažemo na način koji će ostaviti najmanji trag i najblaže posljedice generacijama Zagrepčanki i Zagrepčana koje dolaze.

Sigurno je samo jedno – nastavit ćemo borbu s ciljem donošenja najkvalitetnijih rješenja u kontekstu odlaganja otpada i gospodarenja otpadom u Gradu Zagrebu

S poštovanjem,

Udruga Ekologija grada

Leave a commentKONTAKT

BRZI KONTAKT

+385911850000

PODACI

UDRUGA EKOLOGIJA GRADA

OIB: 59899518967

Ulica kneza Višeslava 13, Zagreb

EMAIL

info@ekologija-grada.hr

www.ekologija-grada.hr